pristayko-zustrivsya-z-glavoyu-mzs-niderlandiv-obgovoryuvali-mn17-i-sanktsiyi-yes

Пристайко зустрівся з главою МЗС Нідерландів: обговорювали МН17 і санкції ЄС

 • 11227 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко сьогодні, 16 січня, зустрівся міністром закордонних справ Королівства Нідерланди Стефаном Блоком в Лондоні. Сторони обговорили ситуацію на сході України, "Північний потік-2" і співробітництво в справі про збитий літак "MH17". Про це Пристайко повідомив на своїй сторінці в Twitter, передає УНН.

"Поглиблене обговорення з нідерландським міністром Стефаном Блоком ситуації на сході України, санкцій ЄС і "Північного потоку-2", а також поточної підготовки до першого судового розгляду (у справі збитого літака - ред.) MH17 в Гаазі", - написав Пристайко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розслідування "ролі України" в трагедії MH17: з'явилися деталі

У свою чергу, Блок написав на своїй сторінці в Twitter: "Я перебуваю в Лондоні, щоб поділитися голландським досвідом після MH17 з постраждалими країнами авіакатастрофи PS752. Міжнародна підтримка і солідарність є необхідними в пошуках справедливості".

Нагадаємо, Пристайко обговорив співпрацю в розслідуванні катастрофи літака МАУ з главою МЗС Британії.

Як повідомляв УНН, сьогодні в Лондоні була запланована зустріч глав МЗС країн, чиї громадяни загинули через катастрофу українського літака.

Українські Національні Новини

Політика