profilniy-komitet-rekomenduvav-radi-samiy-viznachitisya-schodo-vidstavki-avakova

Профільний комітет рекомендував Раді самій визначитися щодо відставки Авакова

 • 22714 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Парламентський комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував Верховній Раді визначитися шляхом голосування щодо підтримки чи непідтримки заяви міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про відставку із займаної посади, передає кореспондент УНН.

Деталі

Так, комітет рекомендував Верховній Раді визначитися шляхом голосування щодо підтримки чи непідтримки заяви Авакова про відставку із посади міністра внутрішніх справ. За - 13 голосів, п'ятеро - утрималися.

Авакова було запрошено на засідання комітету, проте він не був присутній. Причина не відома.

Кандидат на посаду голови МВС, голова цього комітету Денис Монастирський був присутній, але вирішив не брати участі у голосуванні.

Що було раніше

13 липня стало відомо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков подав у відставку.

Під час засідання фракції "Слуга народу" 13 липня Президент України Володимир Зеленський запропонував главу комітету з питань правоохоронної діяльності Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ. І "слуги" підтримали цю пропозицію.

Денис Монастирський погодився очолити Міністерство внутрішніх справ.

Як стало відомо УНН з власних джерел, Верховна Рада розгляне у четвер, 15 липня, відставку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Так, голосування за відставку Авакова у Раді очікується уже завтра, а голосування з призначення на посаду голови МВС нардепа Дениса Монастирського очікується у п'ятницю, 16 липня.

Українські Національні Новини

Політика