protyvnyk-maie-bilshyi-resurs-ale-vsomu-svii-chas-pavliuk-zaznachyv-shcho-rf-robyt-use-mozhlyve-i-nemozhlyve-aby-prodovzhuvaty-nastupalni-dii

"Противник має більший ресурс, але всьому свій час": Павлюк зазначив, що рф робить усе можливе і неможливе, аби продовжувати наступальні дії

 • 19520 переглядiв

росія використовує всі наявні ресурси для продовження наступальних дій на фронті, заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України.

росія робить усе можливе і неможливе, використовуючи всі наявні ресурси, аби продовжувати наступальні дії на кількох напрямках на фронті, і рано робити висновки про уповільнення їх наступу, заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк в ефірі телемарафону у п'ятницю, пише УНН.  

Деталі

На запитання, чи можна, після "виборів" у рф, сказати, що російський наступ сповільнюється, чи ще рано робити такі висновки, Павлюк вказав, що "на жаль, ще рано робити подібні висновки".

"Продовжуються наступальні дії, це очікувано. Тому що росія не може дати собі можливість втратити перевагу на полі бою, а тільки сповільнення їхніх дій дасть нам можливість перехопити ініціативу. Тому вони роблять усе можливе і неможливе, використовуючи всі ресурси, які є, щоб продовжувати наступальні дії на Лиманському напрямку, продовжуються на Бахмутському напрямку, також не сповільнюється на Авдіївському напрямку", - сказав Павлюк.

За словами командувача Сухопутних військ, противник має "деякі тактичні дії, які мають невеличкий успіх на тому чи іншому напрямку".

"Точно так само і ми проводимо відповідні наступальні дії, відновлюємо позиції, захоплюємо також їхні позиції, відновлюємо свої. Іде поки що позиційна війна, поки що переваги ми не можемо здобути. На жаль, противник має більший ресурс, але всьому свій час", - зазначив Павлюк.

рф створює угруповання у понад 100 тисяч, і є вірогідність, що на початок літа може мати певні сили для наступальних операцій - Павлюк22.03.24, 14:05

Популярні

Новини по темі

У столиці нормалізувалася якість повітря - КМДА

 • 37013 переглядiв