putin-mozhe-vidvidati-turechchinu-naprikintsi-serpnya-zmi

путін може відвідати Туреччину наприкінці серпня - ЗМІ

 • 298373 переглядiв

КИЇВ.7 серпня.УНН. президент рф володимир путін може відвідати Туреччину наприкінці серпня. Це буде однією із головних тем сьогоднішнього засідання уряду Туреччини. Про це повідомляє турецьке видання Hurriyet , інформує УНН.

Цитата

«Обговорюватимуться хід російсько-української війни, дипломатичні контакти Туреччини щодо припинення війни та Чорноморська зернова ініціатива, з якої росія вийшла в односторонньому порядку. У цьому контексті буде переглянуто стратегії, яким слідуватиме Туреччина, щоб знову запустити зерновий коридор. Крім того, оцінюватиметься можливий візит президента росії володимира путіна до Туреччини наприкінці цього місяця», - зазначає видання Hurriyet.

Очікується, що на порядку денному зустрічі також будуть членство Швеції в НАТО, відносини між ЄС і Туреччиною та регіональні та двосторонні дипломатичні відносини.

Доповнення

4 серпня лідер Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що дата передбачуваного візиту російського президента володимира путіна до Туреччини поки що не визначена, але очікується, що це буде у серпні.

Перед цим Реджеп Таїп Ердоган провів телефонну розмову з володимиром путіним і заявив путіну, що призупинка "зернової угоди" нікому не вигідна. Згідно із заявою Управління комунікацій турецького президента, лідери двох країн домовилися про візит путіна до Туреччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блінкен обговорив з міністром закордонних справ Туреччини зернову угоду

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    путін може відвідати Туреччину наприкінці серпня - ЗМІ

     • 298373 переглядiв

    Дубінський прибув на допит до ДБР

     • 330169 переглядiв

    Українські розвідники розповіли про успіхи на Херсонщині

     • 222072 переглядiв

    В ОВА показали наслідки обстрілу багатоповерхівки у Херсоні

     • 244500 переглядiв