putin-pryhrozyv-teraktamy-i-poobitsiav-distatysia-do-zamovnykiv-intsydentu-v-krokusi

путін пригрозив терактами і пообіцяв "дістатися" до замовників інциденту в "Крокусі"

 • 26793 переглядiв

Після теракту в росії російський диктатор володимир путін заявив, що тероризм - це "двосічний меч", і пообіцяв знайти "кримінальних бенефіціарів", які стоять за злочином у "Крокусі".

російський диктатор володимир путін заявив, що організатори терактів у рф мають розуміти, що тероризм є обопільною зброєю, передає УНН із посиланням на ТАСС.

"Зараз ви разом із колегами з інших відомств берете участь у розслідуванні кривавого теракту 22 березня. Нам важливо встановити не тільки безпосередніх виконавців, а й усі ланки ланцюжка, кінцевих злочинних бенефіціарів цього злочину", - звернувся путін до учасників розширеного засідання колегії МВС.

Він заявив, що нібито рф  безумовно добереться до замовників.

"Ті, хто застосовують цю зброю, - а це зброя, яку застосовують проти росії, це очевидно вже сьогодні, - повинні розуміти, що вона двосічна, ця зброя", - заявив диктатор.

Доповнення

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) повідомляли, що після нападу на "Крокус Сіті Хол" російська влада посилить риторику про ймовірні західні та українські загрози, щоб отримати більшу внутрішню підтримку війни в Україні.

Керівник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов заявив, що росія заздалегідь знала про підготовку терористичної операції на її території.

У Facebook спостерігається активна хвиля діяльності російських ботів, які намагаються пов'язати теракт у "Крокус Сіті Холі" з Україною.

Анна Мурашко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині трактор підірвався на міні, постраждав водій

     • 20816 переглядiв