putina-pokorobili-slova-zelenskogo-pro-zmovu-srsr-ta-natsistskoyi-nimechchini

Путіна покоробили слова Зеленського про змову СРСР та нацистської Німеччини

 • 46044 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Президента Росії Володимира Путіна "внутрішньо короблять" висловлювання Президента України Володимира Зеленського про роль СРСР у Другій світовій війні. Про це сказав прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков в ефірі одного з російських телеканалів, передає УНН.

"Ми знаємо, що для будь-якого громадянина нашої країни, і особливо для президента Путіна, це священна тема. І коли ми чуємо подібні заяви, я впевнений, що внутрішньо це Путіна коробить", - сказав Дмитро Пєсков, коментуючи, що висловлювання Володимира Зеленського з приводу ролі Радянського Союзу у Великій Вітчизняній війні.

Нагадаємо, на спільному брифінгу з президентом Польщі Анджеєм Дудою в Освенцімі 27 січня 2020 року Президент Зеленський назвав напад на Польщу в 1939 році змовою двох тоталітарних режимів СРСР та нацистської Німеччини.

"Польща і польський народ першими відчули на собі наслідки злочинної змови тоталітарних режимів. Це призвело до початку Другої світової війни і дозволило нацистам запустити смертоносний маховик Голокосту. Сьогодні всім демократичним державам необхідно об'єднати свої зусилля. Європа і світ не мають права сьогодні мовчати, як це було в 1939 році, не мають права на байдужість і бездіяльність", - заявив тоді глава держави.

Пізніше російський президент Володимир Путін прокоментував слова Зеленського, заявив, що оцінює їх негативно.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині за добу ліквідували 18 природних пожеж

     • 13125 переглядiв

    У Києві з водойми дістали тіло жінки

     • 28996 переглядiв

    З лиману на Миколаївщині дістали тіло чоловіка

     • 18670 переглядiв

    На Закарпатті в горах травмувалась туристка

     • 12999 переглядiв