pyaniy-vodiy-pislya-zauvazhennya-politsiyi-siv-za-kermo-i-zletiv-u-richku

П'яний водій після зауваження поліції сів за кермо і "злетів" у річку

 • 13100 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Співробітники поліції на Вінничині врятували нетверезого водія, який не впорався з керування автомобіля, з'їхав у річку і почав тонути. Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України, передає УНН.

Як зазначається, 27 квітня близько 2:30 у місті Липовець Вінницької області під час несення служби екіпаж групи реагування патрульної поліції помітив автомобіль ВАЗ 2108, водій якої, 27-річний місцевий житель, перевищив швидкість. Незадовго до цього поліцейські бачили, як водій автомобіля на автозаправці розпивав спиртні напої, і зробили йому зауваження. Чоловік запевнив, що за кермо сідати не збирається, додому поїде на таксі, а машину залишить до ранку на заправці.

Однак насправді після вживання алкоголю п'яний чоловік сів за кермо. На вимогу поліції зупинитись, водій додав газу та почав тікати. В результаті, не впоравшись з керуванням, правопорушник злетів з дороги у річку.

Поліцейські викликали рятувальників, швидку допомогу та, аби не гаяти часу, стрибнули у воду рятувати водія. Тільки поліцейські витягнули з води 27-річного правопорушника, його автомобіль потонув. Застосувавши спецтехніку, ранком рятувальники дістали з річки автомобіль.

Під час медичного обстеження встановлено, що вміст алкоголю у крові водія-порушника в дев’ять разів перевищив допустиму норму - 1,83 проміле алкоголю.

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, вантажівка провалила міст на Миколаївщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Окупанти 290 разів ударили по Запорізькій області

     • 38310 переглядiв

    Новини по темі

    Кім Чен Ин повернувся в Північну Корею

     • 9822 переглядiв

    В аеропортах Москви ввели жорсткі обмеження

     • 8749 переглядiв

    Жінка зі своєю матір'ю і донькою згоріли у будинку на Волині

     • 9990 переглядiв

    У Києві покажуть інтерактивний Парк корупції

     • 13601 переглядiв