pyeskov-nazvav-zhestom-dobroyi-voli-propozitsiyu-putina-schodo-viyskovoyi-tekhniki-z-krimu

Пєсков назвав "жестом доброї волі" пропозицію Путіна щодо військової техніки з Криму

 • 20036 переглядiв

КИЇВ. 12 січня. УНН. Пропозиція повернути Україні її військову техніку з Криму є жестом доброї волі і проявом настрою російської сторони на врегулювання в Україні. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на ТАСС.

З його слів, російський лідер Володимир Путін неодноразово підкреслював "зацікавленість Росії у виведенні наших відносин (з Україною - ред.) з того піке, в яке вони увійшли, і з того ворожого і плачевного стану, в якому вони перебувають".

Крім того, президент РФ говорив, що Росія більше інших країн зацікавлена ​​у реалізації мінських угод, В.Путін також є "прихильником продовження і завершення процесу обміну утримуваними особами", перерахував Д.Пєсков.

"Це (пропозиція повернути Україні техніку з Криму - ред.) - ще один жест доброї волі, прояв політичного настрою на те, щоб все-таки зрушити процес українського врегулювання з мертвої точки", - сказав Д.Пєсков.

Прес-секретар президента РФ зазначив, що до початку конфлікту на Донбасі частина військової техніки України була повернута їй з Криму, однак з початком бойових дій цей процес був зупинений.

Нагадаємо, В.Путін заявив, що готовий передати Україні військові кораблі і літаки з окупованого Криму.

Українські Національні Новини

Політика