raketno-artileriyski-pidrozdili-urazili-mistse-roztashuvannya-rosgvardiyi-yaka-bazuvalas-u-khersoni

Ракетно-артилерійські підрозділи уразили місце розташування росгвардії, яка базувалась у Херсоні

 • 269487 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Авіацією ЗСУ відпрацьовано 5 ударів по двох ворожих системах протиповітряної оборони в Херсонському і Каховському районах, по трьох районах зосередження озброєння та техніки на Бериславщині. Українська артилерія уразила місце розташування росгвардії, яка базувалась у Херсоні. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"Підрозділи окупаційних військ, намагаються залучити резерви та проводять заходи протидії Силам оборони. Ракетно-артилерійським вогнем за підтримки тактичної та армійської авіації ворог намагається зупинити просування наших військ", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Протягом бойового дня ворогом нанесено 4 авіаційних удари по позиціях наших військ вздовж лінії зіткнення. У відповідь нашою авіацією відпрацьовано 5 ударів по двох ворожих системах протиповітряної оборони в Херсонському і Каховському районах, по трьох районах зосередження озброєння та техніки на Бериславщині.

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали 266 вогневих завдань, в тому числі посилівши вогневий контроль в районі Каховської ГЕС, де окупанти намагаються налагоджувати переправи, та послабивши ворожу армію на три пункти управління підрозділами вздовж лінії фронту, уражено місце розташування росгвардії в Херсоні, подавлений один з опорних пунктів противника в районі Давидова Броду.

Нагадаємо 

Українські захисники знищили 57 російських окупантів та 30 одиниць техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українські захисники знищили майже 60 окупантів

     • 133181 переглядiв

    Кулеба відреагував на ядерні погрози рф

     • 191618 переглядiв

    У Китаї вчені клонували арктичну вовчицю

     • 222834 переглядiв