razumkov-schodo-vidstavki-ministriv-mayu-pitannya-minimum-do-trokh-chleniv-uryadu

Разумков щодо відставки міністрів: маю питання мінімум до трьох членів уряду

 • 17579 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що питання відставки міністрів можуть вирішитися цієї осені. Зокрема, він заявив мінімум про трьох членів уряду, які претендують на звільнення. Про це спікер ВР заявив під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Деяких міністрів можна зарахувати до числа тих, хто непогано виконує свою роботу, а до деяких є питання і в мене, і в народних депутатів. Чи будуть вони виноситися на відставку, побачимо. Зараз цього точно не буде. В літній проміжок часу це навряд чи можливо зробити, якщо об'єктивно, а восени - подивимося", - сказав Разумков на брифінгу в п'ятницю.

Деталі

Зокрема, спікер парламенту, відповідаючи на уточнювальне запитання - до скількох членів уряду він має питання, зазначив, що має питання "щонайменше до трьох", але називати їхні імена відмовився.

Нагадаємо

На тижні в Україні активно обговорювали можливу відставку очільників МВС, Міноборони та Мін'юсту. Пізніше стало відомо, що у відставку подав Арсен Аваков, крісло якого сьогодні посів Денис Монастирський.

Що ж стосується Тарана та Малюськи, то інформацію про їх відставку у "Слузі народу" спростували.

Українські Національні Новини

Політика