rechnik-povitryanikh-sil-na-protses-zavdannya-udariv-i-aviatsiynu-diyalnist-voroga-vplivaye-pogoda

Речник Повітряних Сил: на процес завдання ударів і авіаційну діяльність ворога впливає погода

 • 93425 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Погодні умови впливають на авіаційну діяльність ворога і процес їх ударів. Про це повідомив в ефірі телемарафону речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

Цитата

«Противник буде корегувати свої атаки і напади, відповідно до своїх тактичних та стратегічних задумів. Зараз будуть впливати на авіаційну діяльність погодні умови. Від погодних умов суттєво залежить повітряна обстановка і процесам завдання ударів погода впливає», - розповів Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Він також згадав, що великою проблемою для прифронтової зони є керовані авіабомби окупантів. Щодо ракет, речник ПС ЗСУ наголосив, що з трьох ракет, які були випущені опівночі – це дві ракети ХА-59, а також балістична ракета «Іскандер» - одна а саме ХА-59, була збита за захисниками України.

Нагадаємо

Українські сили ППО 11 листопада відпрацювали по запущеній у бік Києва ворожій балістичній ракеті. За бойову роботу командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук подякував розрахункам ЗРК "Patriot" та усім, хто відбивав нічну атаку "шахедів"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масований обстріл Херсона у річницю звільнення: поранено трьох мирних жителів та поліцейського

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Повітряних силах заявили, що оренда ППО не є поширеним явищем

     • 357843 переглядiв