remont-novogo-pishokhidnogo-mostu-zdiysnyuyetsya-ne-za-miski-koshti

Ремонт нового пішохідного мосту здійснюється не за міські кошти

 • 20621 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Відновлення пошкоджених елементів скляної підлоги нового пішохідного мосту, який з’єднує арку Дружби народів з Володимирською Гіркою, здійснюються не за міські кошти, а коштом генеральної підрядної організації. Про це повідомили у Комунальному підприємстві "Інженерний центр" КМДА у відповіді на запит кореспондента УНН.

"Відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі" проведено процедуру конкурсних торгів та визначено генеральну підрядну організацію ТОВ "Спецавто-буд", яка здійснює роботи з будівництва мостового пішохідно-велосипедного переходу та відповідно до укладеного договору на виконання будівельних робіт безоплатно усуває виявлені недоліки", - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, 26 травня в День Києва на новому пішохідному мосту над Володимирським узвозом тріснуло скло. Поліція, у свою чергу, обмежила рух пішохідною зоною моста.

Як повідомляв УНН, відкрито кримінальне провадження щодо пошкодження скляної поверхні на новому пішохідному мосту в Києві.

Також, у разі якщо продовжаться акти вандалізму на нещодавно побудованому столичному пішохідному мості, то гартоване скло, яке вже декілька разів намагались розбити, замінять на броньоване скло.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловік забив до смерті цуценят металевою палицею

     • 11960 переглядiв

    У Латвії хочуть заборонити георгіївські стрічки

     • 9624 переглядiв

    Павелко прокоментував своє нове призначення в УЄФА

     • 10563 переглядiв

    Новий український правопис почне діяти уже 3 червня

     • 17428 переглядiв

    Мінськом пронісся смерч

     • 39330 переглядiв

    Літо в Україні почнеться з дощів та гроз - синоптики

     • 41268 переглядiв