rezhiser-ostannogo-bonda-rozpoviv-pro-zyomki-filmu-i-chim-vin-vidriznyayetsya-vid-poperednikh

Режисер останнього "Бонда" розповів про зйомки фільму і чим він відрізняється від попередніх

 • 20707 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Режисер 25-го фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати" Кері Фукунага розповів про нову частину "бондіани" і чим вона відрізняється від попередніх. Відповідні відео з'явилося на Youtube-каналі Universal Pictures, передає УНН.

"З моменту останньої спецоперації пройшло 5 років. Він немов поранений звір, агент з двома нулями - справжній джентльмен, але світ змінився, тепер гра йде за іншими правилами. В епоху асиметричних воєн - немає місця для пощади. Близькі Бонда - всі ті, кого він вважає своєю сім'єю - у смертельній небезпеці", - розповів Фукунага.

Так, за його словами, фільм "Не час помирати" об'єднає "все найбільш видатне і драматичне", що відбувалося з персонажем Бонда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney показав, як знімали бойові cцeни "Myлaн".

Нагадаємо, що за сюжетом, Бонд насолоджується відставкою на Ямайці, але через викраденого вченого і нової загрози людству йому доводиться повернутися в гру.

51-річний Деніел Крейг в останній раз зіграв агента 007, а лиходієм в цій частині став 38-річний Рамі Малек ("Містер Робот", "Богемська рапсодія").

У трейлері Бонд робить все те, що так люблять фанати - носить костюми, фліртує з жінками, б'ється і каже: "Бонд, Джеймс Бонд".

Українські Національні Новини

Культура