rf-ne-zdatna-vtrimati-energodar-a-tomu-rozglyadaye-masshtabniy-terakt-na-zaes-dlya-zupinki-ukrayinskogo-kontrnastupu-podolyak

рф не здатна втримати Енергодар, а тому розглядає масштабний теракт на ЗАЕС для зупинки українського контрнаступу - Подоляк

 • 1028123 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. росія не може втримати місто Енергодар у перспективі, тому розглядає масштабний теракт на ЗАЕС для зупинки українського контрнаступу та створення безлюдної санітарної сірої зони. Про це повідомив радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк у Twitter, пише УНН.

Цитата

"Росія не здатна втримати Енергодар у середньостроковій перспективі, а тому розглядає масштабний теракт на ЗАЕС для зупинки українського контрнаступу та створення безлюдної санітарної сірої зони, зафіксованої на наступні роки, як частину територіального статус-кво без припинення вогню", - зазначив Подоляк.

Він також додав, що до цієї терористичної стратегії "належать і спроби ударів "Кинджалів" по дамбі в Кривому Розі".

"До цієї стратегії належать і спроби ударів "Кинджалів" по дамбі в Кривому Розі. Нині відбуваються додаткові мінування атомної станції, включно з охолоджувальними басейнами. Чи наважаться в Кремлі на цей сценарій, сьогодні залежить виключно від реакції глобального світу. Червоні лінії мають бути накреслені, наслідки – анонсовані. Не завтра. Сьогодні", - додав радник глави ОП.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що заслухав доповідь розвідки та Служби безпеки України, і розвідка отримала інформацію, що росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій АЕС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МАГАТЕ: Ситуація з ядерною безпекою на ЗАЕС є вкрай нестабільною

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі