rf-rozshirila-spisok-sanktsiy-proti-ukrayini

РФ розширила список санкцій проти України

 • 16132 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв розширив список санкцій щодо фізичних та юридичних осіб України. Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

"Медведєв (прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв – ред.) розширив список фізичних і юридичних осіб України, щодо яких будуть застосовуватися спеціальні обмежувальні заходи", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 листопада Росія ввела економічні санкції  стосовно 322 українських громадян і 68 компаній. Таку постанову від 1 листопада, підписану прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим, опубліковано на сайті уряду РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санкції Росії проти українців: Розенблат каже, що впливу не відчує

Як повідомляв УНН, 22 жовтня російський президент Володимир Путін підписав указ про спеціальні економічні заходи на антиросійські санкції України.

Згодом стало відомо, що російські санкції торкнуться сотень українців, серед них буде багато відомих людей.

Додамо, рішення про санкції з'явилося після того, як у травні РНБО ввела санкції  проти 756 юридичних та 1748 фізичних осіб за причетність до російської агресії проти України, а також підготовку і проведення незаконного голосування в окупованому Криму у рамках виборів президента РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'ятрович вважає санкції РФ визнанням своїх заслуг

Згодом, у вересні, РНБО України застосувала спеціальні санкції  до низки транспортних підприємств РФ.

У вересні ж у Кремлі пообіцяли "побудовану на принципі взаємності" відповідь на санкції України.

Українські Національні Новини

Політика