rf-rozumiie-tilky-taku-movu-prezydent-finliandii-pro-udary-po-npz

рф розуміє тільки таку мову: президент Фінляндії про удари по НПЗ

 • 106438 переглядiв

Президент Фінляндії Александр Стубб заявив, що ті, хто атакує нафтопереробні заводи в росії, знають, що вони роблять, і роблять це вміло, оскільки росія розуміє лише мову влади і сили, а не дипломатії.

Ті хто атакував НПЗ у рф знають, що вони роблять й роблять це вміло, адже росія розуміє тільки таку мову. Таку думку висловив президент Фінляндії Александр Стубб, коментуючи удари по НПЗ, передає УНН.

Єдина мова - це мова влади. Вона у росії злочинна. Хоч би хто був б відповідальний за ці атаки в росії, питання одне, чи питання ціни на нафту, чи маємо ми з цим якісь труднощі. Війна - це супутні збитки, й хоч би хто атакував (НРЗ у рф - ред.) вони знають, що вони роблять, вони роблять це вміло, не наражаючи цивільних на небезпеку й треба це мати на увазі по всяк час

- сказав Стубб.

Він зазначив, що війна - це річ брутальна та тяжка.

"Але росія розуміє тільки такий спосіб, тільки таку мову", - заявив Стубб.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський коментуючи критику ООН атаки на російський завод із виробництва "шахедів", заявив, що західні партнери повинні підтримувати українські відповіді на агресію росії.

Коментуючи атаку безпілотників на завод із виробництва "шахедів" у татарстані, в ООН закликали відмовитись від атак на "цивільну інфраструктуру".

Втім саме через атаки безпілотників на нафтопереробні заводи в росії відчутно скоротився експорт російського дизельного пального. 

Популярні

Новини по темі

Греція погодила закупівлю 35 гелікоптерів Blackhawk у США

 • 104279 переглядiв