rheinmetall-vede-peregovori-schodo-virobnitstva-himars-u-frn

Rheinmetall веде переговори щодо виробництва HIMARS у ФРН

 • 990381 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Німецький виробник озброєнь Rheinmetall готовий значно збільшити виробництво танкових і артилерійських боєприпасів, щоби задовольнити високий попит України та Заходу, а також може розпочати виробництво американських реактивних систем залпового вогню HIMARS у Німеччині. Про це у суботу, 28 січня, повідомив генеральний директор компанії Армін Папперґер (Armin Papperger) в інтерв'ю агенції Reuters, передає УНН.

Цитата

"На Мюнхенській конференції з безпеки ми прагнемо укласти угоду з Lockheed Martin про початок виробництва HIMARS у Німеччині. У нас є технологія для виробництва боєголовок, а також для ракетних двигунів, і у нас є вантажівки для встановлення пускових установок", - розповів Папперґер.

За його словами, нині Rheinmetall веде переговори з виробником HIMARS Lockheed Martin, а обсяг інвестицій в такий проєкт може скласти кілька сотень мільйонів євро, основну частину з яких профінансує сама компанія.

Rheinmetall будує новий завод із виготовлення боєприпасів середнього калібру, які використовуються, зокрема Україною на німецьких зенітних самохідних артилерійських установках Gepard.

Нагадаємо

Німецький концерн Rheinmetall може поставити Україні 139 танків Leopard Type 1 і Type 2, якщо керівництво країни дасть на це дозвіл.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Rheinmetall веде переговори щодо виробництва HIMARS у ФРН

     • 990381 переглядiв

    В Ізраїлі здійснено спробу чергового теракту

     • 1396783 переглядiв