rosiiany-mynuloi-doby-tsilyly-po-teploenerhetytsi-na-pivdni-pletenchuk

росіяни минулої доби цілили по теплоенергетиці на півдні - Плетенчук

 • 68383 переглядiв

Ворог продовжує тероризувати південь України ракетними обстрілами, зокрема випустив 13 ракет по об'єктах теплоенергетики, з яких 7 ракет було збито, а також обстрілював лінію фронту та населені пункти Херсонської області з зенітних установок, хоча обійшлося без жертв.

Російські війська продовжують тероризувати південь України ракетними обстрілами, зокрема випустили 13 ракет, з яких 7 ракет було збито, цілили по теплоенергетиці на півдні, повідомив у суботу в ефірі телемарафону начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук, пише УНН.

Різких змін у стані, положенні та характері дій нашого ворога не помічено, ознак формування наступальних угруповань так само. Сказати, що минула доба була чимось надзвичайним, наразі не можу. Минулої доби були дві спроби штурмувати наші позиції, обидві безуспішні. Ворог, на жаль, продовжує тероризувати південь України ракетними обстрілами. Так, минулої доби було завдано кілька ракетних ударів. Загалом були використані 13 ракет, сім із них були збиті. Цілили по теплоенергетиці на півдні. Так само потерпає передня лінія і населені пункти Херсонщини від застосування КАБів з російської авіації, проте обійшлося без жертв

- сказав Плетенчук.

У Миколаєві ворожі удари пошкодили об‘єкт інфраструктури, готель та авто28.04.24, 08:30

Популярні

Новини по темі

На Донеччині через ворожі обстріли поранені двоє жителів

 • 51977 переглядiв

Окупанти 335 разів ударили по Запорізькій області

 • 39225 переглядiв

Кулеба: Путін – політична тварина, яка чує страх

 • 76562 переглядiв