rosiiany-nabyraiut-veteraniv-na-derzhsluzhbu-na-okupovani-terytorii-tsentr-natssprotyvu

росіяни набирають "ветеранів" на держслужбу на окуповані території - Центр нацспротиву

 • 38144 переглядiв

росіяни вербують "ветеранів" для роботи в окупаційних адміністраціях на тимчасово окупованих територіях України, обіцяючи їм працевлаштування. Тим самим, вони змінюють демографічний склад регіонів.

Ворог заохочує росіян воювати проти України обіцянками щодо працевлаштування в окупаційних адміністраціях. Про це УНН повідомляє з посиланням на Центр Національного Спротиву.

В межах програми "герої сво" кожен окупант після закінчення контракту може залишитись на ТОТ України й отримати посаду в окупаційних структурах окупантів. Таким чином у кремлі планують подолати дефіцит кадрів, адже місцеві у більшості не працюють з ворогом

- йдеться в повідомленні.

Крім цього, повідомляється, що отримавши посади окупанти переїжджають на ТОТ з родинами й таким чином змінюють демографічний склад захоплених регіонів.

Зауважимо, що для отримання посади треба ще мати вищу освіту, але у разі її відсутності майбутніх "держслужбовців" відправляють на курси у місцеві фейкові внз, які за кілька місяців видадуть необхідні дипломи

- зазначається в повідомленні.

Центр національного спротиву акцентує, що ніхто з колаборантів, "ветеранів сво" не уникне покарання за свої злочини проти людства.

кремль не здатний повною мірою захисти своїх громадян від гніву українського підпілля

- наголосили в Центрі нацспротиву.

Доповнення

На тимчасово окупованих територіях росіяни збільшили кількість обладнання для прослуховування приватних розмов місцевих мешканців.

Ворог набирає сиріт з окупованих територій на навчання в академії "слідчого комітету" - Центр нацспротиву22.03.24, 16:49

Анна Мурашко

Війна

Популярні

Новини по темі