rosiiany-obstrilialy-myrnohrad-na-donechchyni-shchonaimenshe-deviat-liudei-poraneno-sered-nykh-dytyna

росіяни обстріляли Мирноград на Донеччині: щонайменше дев'ять людей поранено, серед них дитина

 • 45475 переглядiв

У Донецькій області внаслідок російських обстрілів 9 людей отримали поранення, у тому числі дитина, пошкоджено житлові та нежитлові будівлі у багатьох населених пунктах.

Внаслідок російських атак на Донеччині поранено 9 людей, серед них дитина. Про це розповів очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише УНН

Деталі 

Всього за добу росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 134 особи, у тому числі 23 дитини

- розповів Філашкін. 

Ворог зокрема обстріляв Покровський район. Так, у Очеретиному поранено людину, у Желанному пошкоджено 2 будинки і нежитлову забудову.

По Мирнограду росіяни випустили 3 ракети С-300: поранено щонайменше 9 людей, у тому числі 1 підліток, пошкоджено 9 багатоповерхівок і 27 автівок. Добропілля зазнало атаки шахедами — пошкоджено 2 адмінбудівлі та 2 приватні будинки

- розповів голова Донецької ОВА. 

Також під обстрілом опинився і Краматорський район. У Тернах Лиманської громади повторно пошкоджено декілька приватних будинків. Під вогнем були околиці Костянтинівської громади.

За добу на Донеччині внаслідок обстрілів загинула одна людина, ще 10 поранені10.03.24, 09:12

Бахмутський район. У Торецьку пошкоджено 2 багатоповерхівки і адмінбудівлю, у Залізному — 2 двоповерхівки. У Часовоярській громаді пошкоджені 9 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і промислова будівля. У Сіверську пошкоджено будинок і 2 нежитлові будівлі.

- підсумував Вадим Філашкін. 

Нагадаємо

Минулої доби російські військові обстріляли 10 населених пунктів Херсонщини. Пошкоджені чотири багатоповерхівки, дев'ять приватних будинків, навчальний заклад, медична установа, газогін та автівки. Троє людей поранені.

Популярні

Новини по темі

Армія рф за добу атакувала дві підстанції "Укренерго"

 • 33185 переглядiв