rosiiany-sim-raziv-atakuvaly-dnipropetrovshchynu-poraneno-shist-liudei-sered-nykh-dytyna

росіяни сім разів атакували Дніпропетровщину: поранено шість людей, серед них дитина

 • 30455 переглядiв

Російські війська сім разів атакували Дніпропетровську область із застосуванням артилерії та безпілотників-камікадзе, поранивши шістьох людей, у тому числі дитину, та пошкодивши інфраструктуру.

Протягом доби російська війська сім разів атакували Дніпропетровщину з артилерії та дронів-камікадзе. Внаслідок обстрілів поранено шестеро людей, серед них дитина. Про це заявив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі 

Тричі російські війська атакували Нікопольщину дронами-камікадзе. Чотири рази накривали вогнем важкої артилерії. Терор окупанти влаштували районному центру. За його словами, постраждали шість людей. Пораненим від 7 до 74 років

- йдеться в дописі голови ОВА.

росіяни обстріляли багатоквартирний будинок у центрі Херсона 14.03.24, 14:43

Окрім того, внаслідок російських обстрілів умісті пошкоджені майже десяток багатоповерхівок, п’ять приватних будинків, господарська споруда. Також постраждали два навчальні заклади, декілька кафе та магазинів, три адміністративні будівлі, аптека.

Окрім того, понівечені авто і лінії електропередач.

В інших районах області, попри повітряні тривоги, минулося без обстрілів

- підсумував Сергій Лисак.

Нагадаємо

російські війська з ранку атакують Нікополь у Дніпропетровській області, поранено 5 осіб, у тому числі 7-річного хлопчика, а також пошкоджено декілька багатоповерхівок та інфраструктуру

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Україна не визнає вибори президента рф - Данілов

     • 31607 переглядiв

    Столтенберг та Дуда обговорили війну рф проти України

     • 28985 переглядiв