rosiiany-skynuly-dvi-aviabomby-na-shkolu-na-sumshchyni

росіяни скинули дві авіабомби на школу на Сумщині

 • 32211 переглядiв

Російські війська скинули дві керовані авіабомби на школу у Великописарівській громаді Сумської області, пошкодивши будівлю школи.

В понеділок, 25 березня, окупаційні війська рф скинули дві керовані авіаційні бомби на школу у Великописарівській громаді Сумської області. Про це пише УНН з посиланням на Сумську обласну прокуратуру.

Деталі 

За даними слідства, 25 березня 2024 року близько 16:20 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти скинули 2 керовані авіаційні бомби на цивільну інфраструктуру Великописарівської громади Охтирського району.

Унаслідок атаки ворога пошкоджено будівлю загальноосвітньої школи. За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)

- резюмували у відомстві. 

Зазначається, що прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Досудове розслідування - УСБУ в Сумській області.

Сапери очистили майже 40 га земель на Сумщині від вибухонебезпечних об'єктів25.03.24, 05:02

Нагадаємо

На Сумщині військові ущільнюють укріплення першої, другої та третьої ліній. Зазначається, що Сили оборони розглядають різні сценарії розвитку подій. 

Популярні

Новини по темі

росіяни скинули дві авіабомби на школу на Сумщині

 • 32211 переглядiв

Ракетна атака на Київ: рятувальники завершили розбір завалів

 • 78816 переглядiв