rosiiski-propahandysty-poshyriuiut-feiky-pro-te-shcho-v-ukraini-zakinchuiutsia-mobilizatsiini-rezervy

російські пропагандисти поширюють фейки про те, що в Україні закінчуються мобілізаційні резерви

 • 34215 переглядiв

російські пропагандисти поширюють неправдиві наративи про те, що мобілізаційні резерви України швидко вичерпуються, щоб зірвати мобілізаційні зусилля в Україні.

російські пропагандисти поширюють чергову фейкову інформацію про те, що мобілізаційні резерви України нібито швидко закінчуються, що спрямовано на зрив мобілізації в Україні. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що російські пропагандисти розповсюджують наративи, що в України швидко закінчуються мобілізаційні резерви, спостерігається паніка серед чоловіків мобілізаційного віку, а ті, кого схопили на вулиці, залишають враження абияк одягненого зброду.

Правда: такі заяви є частиною російського пропагандистського наративу, спрямованого на зрив мобілізації в Україні: "війна вже програна", "ніхто вже не хоче воювати", а "схоплені на вулицях" потрапляють на фронт "не навченими" і "без належного спорядження,

- зазначають в центрі.

В центрі також наголошують, що за результатами проведеного в лютому 2024 року опитування КМІС показали, що більшість українців вірять в перемогу і готові терпіти війну стільки, скільки буде потрібно. Українське суспільство не налаштоване на капітуляцію.

Нагадаємо

У відповідь на заяву прем'єр-міністра Угорщини про буферну зону в Україні, в Центрі стратегічних комунікацій заявили, що безпека Угорщини залежить від виживання Києва.

Популярні

Новини по темі

Шевченківська премія 2024: оголошено переможців

 • 32092 переглядiв