rosiyani-gotuyut-provokativni-obstrili-zhitlovikh-rayoniv-na-khersonschini-rozvidka

Росіяни готують провокативні обстріли житлових районів на Херсонщині – розвідка

 • 252269 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Російські окупанти в Херсонській області готують провокативні обстріли житлових районів з метою звинувачення українських Сил оборони. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передає УНН.

Цитата

«Рашисти розсилають СМС-повідомлення жителям тимчасово окупованих районів Херсонської області, які користуються послугами мобільного зв’язку російських операторів. В них повідомляється про начебто намір командування ЗСУ здійснити масований артилерійський обстріл цивільної інфраструктури. Відтак, міститься заклик евакуюватись на лівий берег», - йдеться в повідомленні.

Також людей попереджають про запровадження комендантської години протягом доби.

«Є висока вірогідність здійснення найближчими днями провокаційних обстрілів житлових районів з метою звинувачення українських Сил оборони. Очікується продовження терміну дії комендантської години для прихованого заведення нових сил на правий берег», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

У Херсоні російські загарбники, перевдягнуті у цивільний одяг, займають приміщення мирних громадян та укріплюють всередині позиції.

За наявною інформацією, з населеного пункту Заводівка, місцевих жителів вивозять на тимчасово окуповану територію АР Крим, з подальшим переселенням на територію російської федерації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Туреччина запропонує продовжити "зернову угоду" ще на один рік

     • 268633 переглядiв

    Алжир офіційно подав заявку на вступ до блоку БРІКС

     • 329405 переглядiв

    Близько 80 тисяч мобілізованих у зоні бойових дій в Україні – путін

     • 494961 переглядiв