rosiyani-obstrilyuyut-okupovani-nimi-teritoriyi-i-svoyi-pidrozdili-gumenyuk

росіяни обстрілюють окуповані ними території і свої підрозділи - Гуменюк

 • 220267 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Російські війська на півдні обстрілюють окуповані ними території, а також свої підрозділи, заявила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону в четвер, пише УНН.

Цитата

"Вони в масштабах своїх маневрів часто імітують залишення певних населених пунктів. Потім знову до них повертаються. Але в тій паузі, поки вони були відсутні, вони, як правило, обстрілюють дуже потужно ці населені пункти. Потім із роз'яснювальною роботою йдуть до місцевих, що це були Сили оборони", - сказала Гуменюк.

Деталі

Вона також повідомила, що ворог обстрілює окуповані території Херсонщини за допомогою авіації.

"Ми бачимо ще один маневр - це продовження використання тактичної авіації, яку вони дуже часто застосовують на Бериславському напрямку, і відправляють з її допомогою керовані авіаційні бомби. Останнім часом вони почали бомбити і саме лівий берег. Тобто, відправляють ще один КАБ на правий, три скидають на лівий. Тобто це означає, що вони намагаються бомбити свої ж території, які вони проголошують як свої, свої ж підрозділи, і потім видавати це за роботу Сил оборони", - зазначила Гуменюк.

Нагадаємо

Гуменюк зазначала, що на окупованому лівобережжі Херсонщини ворог відчуває нестачу боєприпасів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Хмельниччині вночі працювала ППО - ОВА

     • 639747 переглядiв