rosiyani-vdarili-po-khersonschini-sche-42-razi-unochi-obstrilyali-kherson-ye-zhertvi

росіяни вдарили по Херсонщині ще 42 рази, уночі обстріляли Херсон, є жертви

 • 521803 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Російські окупанти 12 лютого обстріляли Херсонську область 42 рази, відомо про трьох загиблих. Уночі армія рф 5 разів обстріляла Херсонську громаду, є жертва. Про це повідомляють Херсонська ОВА та Херсонська міськрада у понеділок, 13 лютого, у Telegram, пише УНН.

Деталі

За інформацією Херсонської ОВА, російські загарбники за минулу добу 42 рази обстріляли територію Херсонщини. Гатили з РСЗВ, мінометів, танків, а також завдали ракетний удар.

Херсон минулої доби російська армія обстрілювала 9 разів. Ворожі снаряди поцілили в складські приміщення, кіноконцертний зал, територію біля будівлі ОДА та житлові будинки.

"Минулої доби на Херсонщині через російську агресію загинули 3 людини, 1 житель області отримав поранення", - повідомили в ОВА.

За даними Херськонської міськради, уже з опівночі армія рф 5 разів обстріляла Херсонську громаду. Під вогнем ворога перебувала Антонівка, центр, Таврійський та Шуменський мікрорайони.

Обстрілами зруйновано залізничну колію, через що тимчасово зупинено пасажирське сполучення з вокзалом Херсон - потяги зупиняються у Миколаєві. "Колію обіцяють відновити за 1-2 доби. Наразі з Херсона до Миколаєва курсують автобуси, які перевозяться пасажирів Укрзалізниці", - повідомили у мерії.

Також унаслідок обстрілів росіян, як зазначається, знищена будівля на території виробничої бази.

"Загинула одна цивільна людина", - повідомили у міськраді.

Доповнення

Окупанти минулої доби завдали 4 ракетних удари та здійснили 85 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Тиждень розпочнеться з мокрим снігом і вітром - синоптики

     • 586433 переглядiв

    Куп'янськ зранку зазнав ворожого обстрілу - Синєгубов

     • 579930 переглядiв

    Місія МВФ розпочинає роботу для перегляду програми України

     • 736946 переглядiв