rosiyani-vnochi-atakuvali-dnipropetrovschinu-z-rszv-vazhkoyu-artileriyeyu-ta-dronami-kamikadze-postrazhdala-energetichna-infrastruktura

Росіяни вночі атакували Дніпропетровщину з РСЗВ, важкою артилерією та дронами-камікадзе: постраждала енергетична інфраструктура

 • 272234 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що окупанти вночі атакували область з РСЗВ, важкою артилерією та дронами-камікадзе, передає УНН.

Деталі

У Нікопольському районі під вогонь потрапила Марганецька громада. Найбільше постраждав сам Марганець. Туди прилетіли 40 снарядів з російських “Градів”. Загинула 31-річна жінка. Ще одна жінка - поранена. Вона у лікарні.

У місті пошкоджено майже 30 багатоповерхових та приватних будинків. Понівечено місцевий ліцей, адміністративну будівлю, автівки та лінії електропередач.

У Кам’янському районі ворог ударив дронами - камікадзе по об’єкту енергетичної інфраструктури. Серйозні руйнування. Працюють усі служби.

Нагадаємо

Генштаб у ранковому зведенні повідомив, що окупанти майже 100 разів обстріляли українські позиції минулої доби в районі у понад 20 населених пунктів України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В усій Україні оголошено повітряну тривогу

     • 464453 переглядiв

    Обвалення мосту в Індії: кількість загиблих зросла до 130

     • 285376 переглядiв