roszmi-namahaiutsia-perekrutyty-fakty-ukrainski-udary-po-rf-keruiutsia-zakhidnymy-krainamy

росЗМІ намагаються перекрутити факти: українські удари по рф керуються західними країнами

 • 34371 переглядiв

російська пропаганда неправдиво стверджує, що французькі та британські військові разом з українськими пілотами атакують російську територію, в той час як місія НАТО полягає у забезпеченні стабільності та захисті країн-членів, а не у провокуванні війни проти рф.

російська пропаганда розповсюджує "новину" про українські удари по її території, які керуються французами та британцями. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, передає УНН.

Деталі

російські ЗМІ активно поширюють твердження, що французькі та британські військові, за допомогою українських пілотів, здійснюють атаки на російську територію.

Проте факти стверджують інше. Це лише продовження кремлівської пропаганди, яка намагається відволікти увагу від справжньої ситуації.

Головна місія НАТО полягає в забезпеченні стабільності та захисту країн-учасниць, а не в провокаціях або війні проти рф.

Твердження псевдоексперта Скотта Ріттера, ексрозвідника Збройних сил США, є ще однією спробою кремля залучити світову спільноту до своєї версії подій. Ріттер, вже відомий своєю схильністю до поширення російських наративів, навіть безпосередньо працює на російську повістку дня.

Таким чином, дана "новина" рф є маніпуляцією та спробою поширити власні переконання серед західних партнерів.

рф поширює "новину" про прибуття військ НАТО в Україну08.03.24, 00:56

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

російська тактична авіація діє на північному сході України

 • 26194 переглядiв

Ворожі сили просунулися на схід від Часового Яру - DeepState

 • 105556 переглядiв

Виявлено загрозу балістичних ракет у кількох регіонах

 • 104889 переглядiв