rozvidka-brytanii-proanalizuvala-mozhlyvosti-rf-sformuvaty-i-zabezpechyty-novi-armii

Розвідка Британії проаналізувала можливості рф сформувати і забезпечити нові армії

 • 25378 переглядiв

Британська розвідка проаналізувала здатність рф сформувати й оснастити дві нові армії, що складатимуться з 14 дивізій і 16 бригад, про які оголосив міністр оборони росії сергій шойгу, але сумнівається в їхній ефективності через обмежену підготовку, застаріле обладнання та інфраструктурні проблеми.

Британська розвідка проаналізувала, чи здатна росія сформувати й забезпечити дві нові армії, створення яких раніше анонсував російський міністр оборони сергєй шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії, пише УНН.

Деталі

Як зазначається у зведенні, військовий міністр росії сергій шойгу оголосив 20 березня, що у 2024 році росія створить дві нові армії. Повідомляється, що вони будуть сформовані з 14 дивізій та 16 бригад. Точний тип, розташування і склад цих підрозділів були зазначені, хоча найімовірніше поєднання механізованих, бронетанкових, артилерійських і логістичних підрозділів.

Цілком можливо, що ці нові формування пов'язані з попередніми оголошеннями російської сторони про створення нових підрозділів і запланованим підвищенням рівня бригад до дивізій.

У відомстві додали, що враховуючи успішні зусилля рф з набору особового складу, цілком ймовірно, що ці підрозділи можуть бути достатньо укомплектовані людьми.

Однак, зважаючи на обмежену підготовку російських військових, широке використання застарілого обладнання та проблеми з інфраструктурою, цілком ймовірно, що ці підрозділи зіткнуться з подібними проблемами у забезпеченні ресурсами,

Нагадаємо

Представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов раніше говорив, що мобілізація у рф не припинилася і може посилитися більш відкрито після проведення "виборів президента рф.

Популярні

Новини по темі

Атака рф на Київ: кількість постраждалих збільшилась до 7

 • 47474 переглядiв

Внаслідок ракетної атаки на Київ постраждали дві вагітні - КМВА

 • 26958 переглядiв