rumuniya-peredala-moldovi-partiyu-zasobiv-zakhistu-dlya-viyskovikh

Румунія передала Молдові партію засобів захисту для військових

 • 223782 переглядiв

КИЇВ. 8 серпня. УНН. Румунія 7 серпня передала партію військового захисту для збройних сил Молдови, інформує Радіо Свобода, передає УНН

Деталі

У понеділок міністр оборони Румунії Ангел Тилвар здійснив офіційний візит до Молдови. За інформацією Міністерства національної оборони, під час зустрічі сторони обговорили кілька питань, включаючи російську агресію проти України, зокрема ситуації, що виникли внаслідок російських атак на порти України на річці Дунай, неподалік від кордону з Румунією та Республікою Молдова.

Під час візиту румунського міністра до Молдови також відбулося урочисте прийняття останнього пакету допомоги від Бухареста, у який включено кевларові шоломи, бронежилети та позашляхові автомобілі. Ця допомога була надана з метою підтримки процесу модернізації оборонних структур Республіки Молдова, як підкреслено в офіційному повідомленні.

Міністерство оборони Молдови підкреслило, що ця допомога є надзвичайно важливою для досягнення стратегічної мети Кишинева - створення сучасної, професійної та добре забезпеченої армії, спроможної забезпечити безпеку громадян.

Нагадаємо

Румунія засуджує атаки росії на інфраструктуру і шукає нові шляхи для транспортування українського зерна.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Співпрацю з управителем активами Жеваго припинено - АРМА

     • 259004 переглядiв