sili-oboroni-prosuvayutsya-v-napryamku-novoprokopivki-bilya-robotinogo-rechnik

Сили оборони просуваються в напрямку Новопрокопівки біля Роботиного - речник

 • 2912741 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Сили оборони України просуваються у напрямку села Новопрокопівка біля Роботиного, повідомив у неділю в ефірі телемарафону речник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, пише УНН.

Цитата

«Попри досить важкі бойові умови, наші війська просувалися в районах Урожайного, Роботиного. Мали успіхи на Мелітопольскому і Бердянському напрямках, біля Старомайорського. І на цей час просуваються в напрямку Новопрокопівки біля Роботиного та в напрямку Мала Токмачка – Очеретувате», - розповів Олександр Штупун.

З його слів, ворог намагається утримувати позиції біля Роботиного. Загалом на Запорізькому напрямку відзначають збільшення кількості авіаційних ударів ворога. Аби стримувати наступ ЗСУ, окупанти змушені екстрено перекидати війська з інших ділянок фронту.

"Вони безповоротно втрачають щодоби до 100 осіб, а ще є поранені, полонені. Минулої доби вони втратили загалом 305 осіб. І намагаються це "латати", але це низько вмотивовані різного роду війська, тому виходить сумбур", – підкреслив Штупун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бачимо хаотичний рух техніки окупантів - радник мера Маріуполя про ситуацію у регіоні

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У росії офіційно підтвердили смерть пригожина

     • 872185 переглядiв