sin-baydena-zayaviv-scho-ne-vchinyav-pravoporushen-pratsyuyuchi-v-ukrayini

Син Байдена заявив, що не вчиняв правопорушень, працюючи в Україні

 • 12056 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Син колишнього віце-президента США Джо Байдена Хантер в інтерв'ю телеканалу ABC News заявив, що він і його батько не вчиняли правопорушень у веденні бізнесу, в тому числі в Україні, але визнав, що допустив помилку в нездатності передбачити політичні наслідки своїх справ для кар'єри його батька, передає УНН.

"Я дав зачіпку деяким дуже неетичним людям діяти в незаконний спосіб, намагаючись завдати якоїсь шкоди своєму батькові. Саме тут я припустився помилки. Так що я несу повну відповідальність за це. Чи зробив щось неналежне? Ні, у жодному разі. У жодному разі", - сказав Хантер Байден.

"Я вступив у правління, я працював з честю. Я зробив - я зосередився на корпоративному управлінні. У мене не було ніяких дискусій з моїм батьком до або після того, як я приєднався до ради директорів, за винятком того короткого обміну (думками - ред.), який у нас був", - додав він.

Байден також розповів про те, якою кількістю інформації він поділився зі своїм батьком, і навіть про те, наскільки він кваліфікований.

"(Мій батько - ред.) читав повідомлення преси про те, що я увійшов до ради директорів Burisma, яка була українською газовою компанією. І було багато дезінформації про мене, а не про мого батька. Ніхто не підкуповував тата. Але - завдяки цій ідеї, що я був некваліфікований, щоб бути в раді директорів... я був заступником голови правління Amtrak протягом п'яти років, я був головою ради Всесвітньої продовольчої програми США. Я був юристом Boies Schiller Flexner, однією з найпрестижніших юридичних фірм у світі. Я думаю, що у мене було стільки ж знань, скільки у всіх, хто був в раді - якщо не більше", - додав Хантер Байден.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Хантер Байден, син колишнього віце-президента США Джо Байдена, йде з ради директорів великої китайської компанії BHR.

Як повідомляв УНН, розмова президента США Дональда Трампа з Президентом України Володимиром Зеленським про можливе розслідування щодо обох Байденів викликала гостру критику в США, конгресмени-демократи почали підготовку до імпічменту Трампа.

Нагадаємо, Трамп звинувачує Джо Байдена в тому, що він перешкоджає розслідуванню щодо української компанії, пов'язаної з Хантером Байденом.

Згідно з опитуваннями, у Джо Байдена найбільш сприятливі шанси стати офіційним кандидатом від Демократичної партії на президентських виборах 2020 року.

Українські Національні Новини

Політика