sirskiy-vidvidav-ukrayinskikh-biytsiv-na-bakhmutskomu-napryamku

Сирський відвідав українських бійців на Бахмутському напрямку

 • 565991 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН Командувач Сухопутних військ ЗСУ, генерал-полковник Олександр Сирський, відвідав бойові бригади на Бахмутському напрямку, нагородив оборонців та відпрацював з командирами план дій щодо наступу, інформує УНН.

Детали

За словами Сирського, з метою зупинити наступальні дії наших військ в районі Бахмута ворог активно перекидає на цей напрямок додаткові сили і засоби, основу яких складають частини повітряно-десантних військ. Водночас ворог перейшов у наступ на Куп’янському напрямку, поставивши перед собою мету розгромити наші війська в районі Куп’янська і продовжити наступ в глибину наших бойових порядків.

"У таких непростих умовах відвідав бойові бригади нашого угруповання і зустрівся з командирами частин для корегування наших планів і вирішення на місці проблемних питань. Звичайно, зустрівся з нашими військовослужбовцями у кожній із бригад, вручив кращим воїнам відзнаки, цінні подарунки та сертифікати грошових премій", - повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ.

Генерал-полковник також повідомив, що окремо з командирами відпрацювали і прийняли всі необхідні рішення для стабілізації ситуації на Лиманському напрямку.

"Всі командири розуміють важливість поставлених завдань щодо знищення противника, продовження наступальних дій та утримання оперативної ініціативи на нашому боці. Ми продовжуємо рухатися вперед, крок за кроком звільняючи нашу землю. Слава Україні!", - додав Сирський.

Доповнення

Бахмутський напрям наразі один із найактивніших на сході. Сили оборони утримують ініціативу, проводять штурмові дії та вичавлюють ворога. За словами речника Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого, ворог понад усе хоче зберегти свої позиції під Бахмутом. Тому він постійно стягує туди свої резерви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирський показав, як українські бійці відбивають атаки ворога неподалік Кремінної

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    У Харкові пролунало близько десяти вибухів

     • 88878 переглядiв

    Буданов регулярно бере участь у операціях ГУР - Юсов

     • 67868 переглядiв

    Платформа "Х" Ілона Маска скоро скасує публічні лайки

     • 110469 переглядiв

    Новини по темі

    У Міносвіти розповіли особливості вступної кампанії 2023

     • 312965 переглядiв