sk-rf-prosit-zaochno-areshtuvati-eksnardepa-mosiychuka

СК РФ просить заочно арештувати екснардепа Мосійчука

 • 13511 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Слідчий комітет РФ просить Басманний суд Москви заочно заарештувати колишнього депутата Верховної Ради України Ігоря Мосійчука, "обвинуваченого в нападі на посольство Росії в Києві в березні 2016 року". Відповідне клопотання надійшло до суду і буде розглянуто 17 березня, повідомили російському агентству ТАСС в пресслужбі суду, передає УНН.

"У Басманний суд Москви надійшло клопотання слідчих органів про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту заочно щодо Мосійчука. Судове засідання призначено на 17 березня о 09:30", - сказала прессекретар суду Ірина Морозова.

Як повідомляв УНН, в минулому році СК РФ "пред'явив Мосійчуку заочне звинувачення в нападі на посольство Росії в Києві в березні 2016 року (ст. 360 КК РФ - "Напад на осіб чи установи, які користуються міжнародним захистом")". Тоді ж Мосійчук був оголошений в розшук.

Нагадаємо, 6 березня 2016 року учасники програми акції на підтримку української льотчиці Надії Савченко закидали яйцями посольство Росії в Києві.

Українські Національні Новини

Політика