slabka-reaktsiya-na-okupatsiyu-krimu-stala-odniyeyu-z-peredumov-togo-scho-rosiyska-agresiya-rozroslas-do-takikh-masshtabiv-zelenskiy

Слабка реакція на окупацію Криму стала однією з передумов того, що російська агресія розрослась до таких масштабів - Зеленський

 • 142179 переглядiв

КИЇВ. 2 серпня. УНН. Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні сказав, що слабка та недостатньо принципова реакція на окупацію Криму в 14-му році і в наступні роки стала однією з передумов того, що російська агресія змогла розростись до таких масштабів, передає УНН.

Деталі

Зеленський розповідаючи про свою розмову із президентом Франції Емануелем Макроном, сказав, що запросив його взяти участь в онлайн-саміті Кримської платформи, який відбудеться незабаром.

Цитата

"Минулого року ми створили Кримську платформу і розвиваємо цей формат – попри всі загрози і відчутну дипломатичну протидію росії. За роки окупації росія перетворила Крим на великий військово-тюремний табір – і десятки тисяч людей стали його жертвами. Крим став плацдармом для ударів по вільній території нашої країни... Слабка та недостатньо принципова реакція на окупацію Криму в 14-му році і в наступні роки стала однією з передумов того, що російська агресія змогла розростись до таких масштабів. Поступово відновимо справедливість і щодо нашого Криму", - сказав президент України.

Нагадаємо 

Президент України Володимир Зеленський провів півторагодинну телефону розмову зі своїм французьким колегою Емануелем Макроном.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    10 людей загинули через дощі та повені у східній Уганді

     • 142635 переглядiв

    Окупанти обстріляли Сумську область: зафіксовано 16 прильотів

     • 129555 переглядiв