slova-surkisiv-ne-varti-lamanogo-grosha-ultras-dinamo

"Слова Суркісів не варті ламаного гроша" - ультрас "Динамо"

 • 13620 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Ультрас Динамо White Boys Club висловилися з приводу підписаного контракту Шахтаря з НСК Олімпійський, передає УНН з посиланням на Facebook-сторінку уболівальників.

Напередодні гірники повідомили про підписання трирічної угоди з головною ареною України. У планах Шахтаря і відкриття клубного офісу на НСК Олімпійський.

"Пустивши ворога в дім, готуйся все йому віддати". Саме з таким текстом з'явився банер на нашому секторі після того, як Шахтар зіграв свій перший єврокубковий матч в Києві на НСК Олімпійський", - йдеться в заяві ультрас "Динамо".

"Але тоді Ігор Суркіс з гордістю дозволяв грати донецькій/львівській/харківській команді на стадіоні і закликав усіх киян їх підтримати, розповідаючи, що має ексклюзивні умови і без його великодушної згоди жоден клуб, окрім Динамо, грати там не буде", - нагадали фанати.

"Уже зрозуміло, що в цьому сезоні НСК Олімпійський буде домашньою ареною не тільки для нашого "Динамо", але і "Шахтаря", а переїзд офісу останніх до Києва і майбутнє відкриття тут же магазину вказує на тривалість такого сусідства.

Ми давно і чітко показали свою позицію і висловили своє невдоволення таким станом речей на матчі Кротів з Ліоном у Києві, розмістивши на центральному секторі банер з текстом: "Вам тут не раді", - сказано в заяві.

Ультрас уточнили, що не вважають і не називають НСК "Олімпійський" власністю "Динамо".

"Але ми вкотре бачимо, що клубом керують "професіонали", які спочатку запрошують ворога, а потім дивуються, що він все забрав.

Ми ні в якому разі не говоримо, що НСК "Олімпійський" - це власність київського "Динамо", ми прекрасно усвідомлюємо, що це державний об'єкт, але сама ситуація доводить вкотре, що слова і дії братів Суркісів не варті навіть ламаного гроша", - заявили вболівальники.

Нагадаємо, що "Шахтар" почав проводити домашні матчі на НСК "Олімпійський" після початку пандемії COVID-19. До того гірники базувалися на харківському ОСК "Металіст" і "Арені-Львів".

Нагадаємо, що президента ФК "Динамо" вже не вперше ловлять на слові, якого він у підсумку не дотримується.

Наприклад, на початку пандемії коронавірусу, Суркіс говорив, що не збирається урізати заробітні плати своїм гравцям. Однак, через якийсь час з'явилася його заява про плани таки скорочувати гонорари футболістів.

Окрім того, одного разу, після чергового скандалу в ЗМІ щодо офшорного фінансування "Динамо" і ухилення від сплати податків в повному обсязі, Суркіс пообіцяв опублікувати офіційні дані про зарплати своїх футболістів. Але своє слово знову не дотримав.

Українські Національні Новини

Спорт