sontsezakhisni-okulyari-ta-pismoviy-nabir-bayden-i-putin-obminyalisya-podarunkami-u-zhenevi

Сонцезахисні окуляри та письмовий набір: Байден і Путін обмінялися подарунками у Женеві

 • 18442 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Президент США Джо Байден подарував президенту Росії Володимиру Путіну пару спеціальних сонцезахисних окулярів-авіаторів під час зустрічі у Женеві. Про це інформує УНН з посиланням на CNN.

Цитата

“Президент Байден також подарував президенту Путіну пару спеціальних авіаторів, виготовлених Рендольфом, США. У 1978 році Рендольф об’єднав зусилля з американськими військовими для виробництва авіаційного літака HGU-4 / P, призначеного для пілотів-винищувачів. З тих пір вони забезпечують американські війська та НАТО ”, - розповів американський чиновник.

Байден також подарував Путіну кришталеву скульптуру американського бізона Стюбена Гласса з Нью-Йорка. Скульптура буде представлена на підставці з вишневого дерева, що символізує першого президента США Джорджа Вашингтона, із спеціально вигравіруваною табличкою з написом імен президента Байдена та президента Путіна.

Президент Росії Володимир Путін подарував американському колезі Джо Байдену письмовий набір “Москва” з хохломським розписом, інформує ТАСС.

Нагадаємо

Президенти РФ та США Володимир Путін і Джо Байден зустрілися на віллі “Ла Гранж” у Женеві. Саміт президентів США і Росії Джозефа Байдена і Володимира Путіна вже викликав хвилю обговорення в ЗМІ.

Саміт тривав близько чотирьох годин. Байден заявив Путіну про прихильність США суверенітету України, торкнувся теми Білорусі. Байден ухилився від відповіді, чи довіряє він Путіну.

Українські Національні Новини

Новини Світу