soyuznitstvo-mizh-ukrayinoyu-ta-polscheyu-u-yevrosoyuzi-ta-nato-posilit-yevropeysku-yednist-zelenskiy-privitav-polyakiv-z-dnem-nezalezhnosti

Союзництво між Україною та Польщею у Євросоюзі та НАТО посилить європейську єдність - Зеленський привітав поляків з Днем незалежності

 • 135170 переглядiв

Київ. 11 листопада. УНН. Незалежність України завжди буде сильною опорою для свободи Польщі, а співпраця України та Польщі посилить єдність Європи. Про це президент Володимир Зеленський сказав у розмові з президентом Польщі Анджеєм Дудою з нагоди Дня незалежності Польщі, передає УНН.

Цитата

«Єдність Європи – наш спільний інтерес – може бути потужною лише тоді, коли одна з її основ – це союзництво між українською та польською волею, коли ми разом, коли ми разом і у Євросоюзі, і в НАТО. Наші народи – разом з усією Європою – пройшли великий шлях, і завжди, коли ми були по один бік, ми змінювали історію на краще. Дивовижні речі можливі, якщо українці й поляки об’єднані спільною метою», – заявив Президент.

Деталі

Володимир Зеленський також подякував полякам за підтримку в умовах повномасштабної російської агресії та відзначив важливість міцних відносин України та Польщі як однієї з основ єдності Європи.

Зі свого боку Анджей Дуда наголосив, що його країна продовжить підтримувати Україну в боротьбі з російською агресією та на шляху до членства в НАТО і Європейському Союзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боррель попереджає, що Європа "має бути готовою" до підтримки України на випадок скорочення допомоги США

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі