sprava-mh17-mistit-36-tis-storinok-prokuratura

Справа MH17 містить 36 тис. сторінок - прокуратура

 • 14619 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Нідерландська державна прокуратура повідомила, що кримінальну справу про катастрофу пасажирського літака рейсу MH17 над Донбасом становить близько 36 тисяч сторінок. Про це повідомляє нідерландський портал nieuws.nl, передає УНН.

У прокуратурі заявили, що файл також містить посилання на тисячі мультимедійних файлів, таких як фотографії, відео та веб-сайти. Всього це стосується більше 6000 файлів.

Судовий розгляд у справі про катастрофу MH17 відбудеться 9 березня 2020 року в суді в Гаазі. У нідерландській прокуратурі в минулому році озвучили імена чотирьох підозрюваних - трьох росіян і одного українця.

Портал повідомляє, що, ймовірно, жоден з підозрюваних не буде присутній на суді. Справа перебуває на розгляді вже більше року. Існує великий міжнародний інтерес, зареєстровано понад 400 журналістів з десятків країн.

Як повідомлялося в УНН, в Міністерстві закордонних справ України впевнені в неминучості покарання всіх причетних до збивання пасажирського літака рейсу МН17 над Донбасом у 2014 році і очікують, що докази, представлені в ході цих та подальших судових засідань, також посилять позиції України в Міжнародному суді ООН.

Українські Національні Новини

Політика