sprava-sheremeta-marusya-zvirobiy-prokomentuvala-plani-schodo-zamakhu-na-neyi

Справа Шеремета: Маруся Звіробій прокоментувала "плани" щодо замаху на неї

 • 30023 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Ветеран АТО Маруся Звіробій в ефірі "5 каналу" емоційно прокоментувала можливість викрадення її дітей фігурантами у справі вбивства Павла Шеремета, зауваживши, що за таке можна і "відгребти", передає УНН.

"Я тільки "Пуму" впізнала. Знаю її з 2014-го року. І характер її знаю. Мені не сподобалось, коли сказали, що вона "лідер". Нагиркала на чоловіка і це означає, що вона винна? Це брєд якась. Характер – це не показник. Якщо я попереджаю президента, що його можуть підірвати, це ще не означає, що я його хочу підірвати, але мені це "ліплять". Після цього звідки в мене може бути довіра до правоохоронців, їхніх методів і експертиз? Тому я не дуже довіряю всьому, що я побачила і почула", - наголосила ветеран АТО.

Щодо можливої підготовки замаху на неї та викрадення її дітей Звіробій зауважила, що за таке можна "відгребти".

"... це ж можна "відгреби". Я ж можу дізнатися, міліціонери в нас ж теж свої люди. А може й підробили, я ж не знаю. Нехай розбираються адвокати, поліція. Я зі своїми буду розбиратися, дівчата – зі своїми. Але навіть, якщо цю "Лісу" посадять, я до неї на суд теж прийду її витягувати. Що зробиш? Єдність – вона така", - додала вона.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко. Остання по телефону обговорювала можливий замах на вбивство Марусі Звіробій та викрадення її дітей.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Активісти опублікували частину підозри Андрію Riffmasterу

     • 12472 переглядiв

    Суд залишив Альперіна під арештом

     • 14986 переглядiв

    Схвалено бюджет Києва на 2020 рік: основні цифри

     • 19941 переглядiв

    Netflix опублікував фінальний трейлер до серіалу "Відьмак"

     • 14482 переглядiв

    Вбивство Павла Шеремета: все, що відомо про розслідування

     • 46624 переглядiв