spravu-ostapa-stupki-pro-pyanu-dtp-peredali-do-sudu

Справу Остапа Ступки про п’яну ДТП передали до суду

 • 711826 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно водія за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди у столиці у стані алкогольного сп’яніння, повідомляє УНН.

Ідеться про актора Остапа Ступку.

Деталі

Дорожня пригода сталася 4 квітня у Голосіївському районі Києва. За даними слідства, водій автомобіля Range Rover, рухаючись по вулиці Федорова у напрямку перехрестя з вулиці Малевича, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припаркований на вулиці Mitsubishi. Внаслідок ДТП чоловік, який перебував у легковику, отримав травми та був госпіталізований. Водія Range Rover, 1967 року народження, затримали на місці події. Прилад «Драгер» показав 1, 62 проміле алкоголю в його крові.

«Попередньо подія була кваліфікована за ч. 1 ст. 286-1 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Проте, враховуючи висновки судово-медичної експертизи, яка встановила, що спричинене потерпілому тілесне ушкодження є тяжким, кримінальне провадження перекваліфіковано на ч. 2 ст. 286-1 КК України. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років з позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років», - повідомили у столичній прокуратурі.

Додамо

Ступка перебуває під нічним домашнім арештом. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Справу Остапа Ступки про п’яну ДТП передали до суду

     • 711826 переглядiв

    У Польщі затримали хокеїста з росії за підозрою у шпигунстві

     • 635488 переглядiв

    Через російську атаку в Запорізькій області виникли 10 пожеж

     • 499797 переглядiв

    Полтавські медики отримали сучасний томограф

     • 1066869 переглядiв