sproba-nas-shantazhuvati-glava-mzs-nimechchini-rozkritikuvala-neodnorazovi-pogrozi-putina-zastosuvati-yadernu-zbroyu

"Спроба нас шантажувати": глава МЗС Німеччини розкритикувала неодноразові погрози путіна застосувати ядерну зброю

 • 171845 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок під час візиту до Варшави заявила, що президент рф володимир путін намагається шантажувати весь світ ядерною зброєю, повідомляє Spiegel, інформує УНН.

Цитата

«Ми сприймаємо все серйозно, це також спроба нас шантажувати. У цьому відношенні міжнародне співтовариство не повинно зупинятися на таких загрозах», - повідомила німецька дипломатка.

Деталі

Також вона зазначила, що тимчасово окуповані росією території України є її частиною, незважаючи на референдуми. Бербок додала, що Європейський Союз готує вже восьмий пакет санкцій проти росії та продовжуватиме підтримувати Україну, включно з військовою допомогою.

Доповнення 

23 вересня колаборанти на тимчасово окупованих територіях розпочали псевдореферендуми про приєднання до росії, вони тривали до 27 вересня. російські пропагандисти опублікували сфабриковані «результати».

російський диктатор володимир путін у своєму зверненні до росіян заявив, що захищатиме територіальну цілісність і незалежність рф усіма доступними способами – не виключив і застосування ядерної зброї. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі