ssha-deportuvali-pivtisyachi-nelegaliv-zalishivshi-yikh-bez-ditey

США депортували півтисячі нелегалів, залишивши їх без дітей

 • 7841 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Адміністрація президента США Трампа встановила, що 471 батько-нелегал, які були депортовані зі Сполучених Штатів без своїх дітей і "без надання можливості вибрати або відмовитися від возз'єднання сім'ї". Про це повідомляє УНН з посиланням на CNN.

Така інформація була опублікована в позові про розлуку сім'ї "місіс Л" проти Департаменту імміграції та митного контролю.

Адміністрація Трампа раніше визнавала, що батьки були депортовані без своїх дітей, але в останньому звіті наводяться дані, які були запитані Американським союзом громадянських свобод (ACLU) для кращого відстеження возз'єднань сімей нелегалів.

ACLU подав позов проти адміністрації Трампа в минулому році від імені конголезької жінки, званої "місіс Л", яка шукала притулок в США і була розлучена зі своєю 7-річною донькою. Справe булj пізніше розширено до колективного позову.

У червні минулого року окружний суддя Дана Саброу оголосила попередн. судову заборону, яка припинив практику розлучення сімей на кордоні між США і Мексикою, і було наказано возз'єднати вже розлучені родини.

Нагадаємо, рекордна кількість нелегальних мігрантів змогли недавно потрапити із Мексики до США, створивши підкоп під стіною на кордоні.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У житловому будинку в Північній Ірландії вибухнула бомба

     • 12810 переглядiв