ssha-zayavili-scho-ukrayinski-viyska-pochali-formuvati-operatsiyi-dlya-kontrnastupu

Українські війська почали "формувати" операції для контрнаступу - CNN

 • 2549703 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Українські сили почали "формувати" операції напередодні контрнаступу проти російських військ, повідомляє CNN з посиланням на високопоставленого військового чиновника США, передає УНН.

Деталі 

Формування передбачає вражання таких цілей, як склади зброї, командні центри, бронетехніка та артилерійські системи, щоб підготувати поле бою для наступальних сил.

Додатково 

Перед контрнаступом у південній та північно-східній частинах країни минулого літа Україна також застосовувала повітряні атаки для формування поля бою, пише видання. За словами високопоставленого американського військового чиновника, ці процеси можуть займати багато днів до основної частини будь-якого запланованого українського контрнаступу. Операції формування також можуть застосовуватись, щоб заплутати ворога.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україні все ще потрібно “трохи більше часу”, перш ніж розпочати контрнаступ, щоб дозволити надійти до країни обіцяної Західної військової допомоги.

Серед постачання, на яке Україна все ще чекає, є бронетехніка, включно з танками, яка, за словами Зеленського, “надходить партіями”.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Через кризу народжуваності в Італії скоротять шкільні класи

     • 1167881 переглядiв

    Вперше за 7 років: співачка Beyonce вирушила у сольний тур

     • 1809806 переглядiв

    У Запоріжжі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 2500701 переглядiв