stala-vidoma-prichina-zboyu-u-roboti-transportnikh-kartok

Стала відома причина збою у роботі транспортних карток

 • 28034 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. Пресслужба КМДА розповіла журналісту УНН про причини збою автоматичної системи оплати проїзду, що стався у Києві 30 серпня.

Деталі

Як повідомляється, у понеділок в столиці відбулася розсинхронізація службової бази даних і кластера. У результаті цього ядро квиткової системи не взаємодіяло з зовнішніми програмними компонентами.

Зокрема, для пасажирів не функціонувала опція поповнення гаманців, транспортних карт і придбання одноразових QR-квитків.

Оплата проїзду раніше купленими одноразовими QR-квитками або транспортними картами з вже придбаними поїздками відбувалася гарантовано і штатно.

Додамо

За даними КМДА, до цього інциденту були лише невеликі локальні проблеми на окремих турнікетах і транспортних засобах. Як зазначила пресслужба, масштабних збоїв не було.

Що було раніше

30 серпня у столичному метрополітені повідомили, що через технічні проблеми із серверами автоматичної системи оплати проїзду можливі складнощі з поповненням транспортних карток та придбанням разових поїздок. За словами кореспондента, хол метро "Хрещатик" був заповнений людьми. Технічні труднощі спровокували великі черги, які не зменшувалися через годину-пік.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Стала відома причина збою у роботі транспортних карток

     • 28034 переглядiв

    У Києві введуть локдаун з 15 вересня

     • 1653171 переглядiв

    Справа ПВК: суд залишив Семенченка під вартою

     • 19298 переглядiв

    Україна зібрала рекордний урожай ранніх зернових

     • 51662 переглядiв