stali-vidomi-naybilsh-visokooplachuvani-vakansiyi-v-stolitsi

Стали відомі найбільш високооплачувані вакансії в столиці

 • 18697 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Столична служба зайнятості оприлюднила список вакансій із найбільшими зарплатами в Києві. Про це УНН повідомили в Київському міському центрі зайнятості.

Повідомляється, що найвищу зарплатню в розмірі 35 тис. грн сьогодні в Києві пропонують комп’ютерним інженерам. Далі йдуть прес-секретарі — 25 тис. грн, прикладні програмісти — 24,5 тис. грн, маркетингові директори — 23 тис. грн. Замикають "п’ятірку" найдорожчих одразу дві професії - начальник лабораторій з контролю виробництва та інженер з технічного нагляду на будівництві, які можуть розраховувати на зарплатню у 20 тис. грн.

Також, високий рівень заробітної плати пропонується верхолазу - 15,6 тис. грн, науковому співробітнику та начальнику відділу - 15,2 тис. грн.

Додамо, що станом на 1 квітня 2019 року в Києві зареєстровано 8,5 тисяч безробітних осіб. При тому, що вільних вакансій значно більше - 12,1 тис. одиниць. Середня зарплатня за оголошеннями у вакансіях становить 7433 грн.
У 83% вакансій розмір заробітної плати – вище мінімальної.

Всього протягом січня-березня 2019 року послугами столичної служби зайнятості скористалися 13,8 тис. безробітних громадян.
Зазначимо, що український бізнес прогнозує зростання зарплат та створення нових вакансій

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Росіяни намагались за хабарі потрапити в Україну

     • 8932 переглядiв