startuvav-drugiy-etap-turu-kino-zaradi-peremogi-vidbulosya-8-kinopokaziv-u-pyati-regionakh-ukrayini

Стартував другий етап туру “Кіно заради перемоги”: відбулося 8 кінопоказів у п’яти регіонах України

 • 502649 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. У межах другого етапу Національного туру "Кіно заради Перемоги!" з 3 по 10 лютого відбулось ще 8 кінопоказів на Київщині, Рівненщині, Львівщині, Житомирщині та у місті Київ. Про це повідомили у пресслужбі ДержКіно, передає УНН.

Деталі

У Львові для воїнів ЗСУ відбулось два покази фільму "КРУТИ 1918" режисера Олексія Шапарєва. Цю ж стрічку показали військовим у Рівному.

У Києві бійці Національної гвардії переглянули історичну драму "Щедрик" режисерки Олесі Моргунець-Ісаєнко. Також у столиці відбувся показ для військових ЗСУ драматичної комедії "Я працюю на цвинтарі" режисера Олексія Тараненка. На захід завітав актор стрічки та Амбасадор Туру — Олексій Тритенко та продюсер фільму — Тарас Босак.

На Житомирщині два покази фільму "Захар Беркут" режисерів Ахтема Сеітаблаєва та Джона Вінна проведено в підрозділах військових частин Збройних Сил України, які виконують спеціальні завдання. З представленням фільму на покази завітали режисер — Ахтем Сеітаблаєв та Голова Правління Асоціації "Дивись українське!" — Андрій Різоль.

На Київщині Амбасодор Туру “Кіно заради перемоги” та режисер Ахтем Сеітаблаєв особисто представив стрічку “Захар Беркут” для бійців ЗСУ, що виконують спеціальні завдання. Також на заході був присутній актор Андрій Ісаєнко.

Про тур “Кіно заради перемоги”

Проєкт реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації "Дивись українське!" за підтримки Фонд "МХП-Громаді" та компанії Deloitte в Україні, за сприяння Компанії "Вавілон", Громадської організації "УкрКіноФест", ГО "Спілка підприємців теле та кіноіндустрії", окремих підрозділів Збройних Сил України/The Armed Forces of Ukraine та Національної гвардії України у взаємодії з обласними військово-цивільними адміністраціями та Національної поліції України.

Нагадаємо

У рамках першого етапу Національного туру “Кіно заради перемоги” відбулося понад 900 кінопоказів у 170 населених пунктах 18 областей України.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Троє українців загинули під завалами у Туреччині - родич

     • 566914 переглядiв

    У США вперше тактичним літаком керував штучний інтелект

     • 794321 переглядiв

    Молдова знову відкрила повітряний простір

     • 568291 переглядiв

    Чи закритий доступ до Бахмута - Череватий пояснив ситуацію

     • 485509 переглядiв