strilyanina-i-vbivstvo-u-kharkovi-pidozryuvanomu-obrano-zapobizhniy-zakhid

Стрілянина і вбивство у Харкові: підозрюваному обрано запобіжний захід

 • 16850 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. У Харкові обрано запобіжний захід чоловікові, якого затримали за вбивство у провулку Отакара Яроша, у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури, пише УНН.

Цитата

"Ухвалою слідчого судді Дзержинського районного суду м. Харкова обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави чоловіку, який підозрюється в умисному вбивстві ч. 1 ст. 115 КК України",- йдеться у повідомленні.

Деталі

22 лютого 2021 року о 19.40 до поліції надійшло повідомлення від очевидців, що у провулку Отакара Яроша було чути звук пострілу. На місці виявили труп 40-річного чоловіка.

"Встановлено, що того вечора відбулась зустріч між кількома чоловіками, щоб вирішити фінансове питання — один із них, начебто, заборгував іншому близько 100 тисяч доларів США. Разом із чоловіком, який давав зазначену суму в борг, приїхали ще кілька його знайомих. У ході спілкування між підозрюваним та іншими особами виник конфлікт, під час якого підозрюваний дістав пістолет і зробив постріл в одного з опонентів. Від отриманого поранення потерпілий помер", - повідомили у прокуратурі.

Підозрюваний з місця події втік на власному авто.

Для затримання нападника було введено в дію поліцейську операцію "Сирена". Зловмисника виявили та затримали за межами міста. Ним виявився 50-ти річний чоловік. Йому повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Додамо

У Харкові провели поліцейську спецоперацію для затримання злочинного угруповання. Його учасники "спеціалізувалися" на вимаганні коштів та виконанні злочинів на замовлення – пошкодження майна громадян. Серед потерпілих - співробітник прикордонної служби, якому зловмисники спалили автомобіль. Поліцейські вже затримали організатора та трьох його учасників.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Укрзалізниця призупиняє продаж квитків до Прикарпаття

     • 12863 переглядiв