sud-areshtuvav-8-mln-grn-statutnogo-vnesku-tamrazova-u-mediagrupi

Суд арештував 8 млн грн статутного внеску Тамразова у медіагрупі

 • 10632 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Печерський районний суд Києва наклав арешт на кошти Олексія Тамразова у сумі 8 млн грн, а саме - його внесок у статутний фонд ТОВ "Всеукраїнська медіа група". Про це йдеться у рішенні суду, передає УНН.

"Накласти арешт на майно, яке перебуває у власності підозрюваного (Тамразова – ред.), а саме: грошові кошти, а саме внесок до статутного фонду Товариства з обмеженою відповідальністю "Всеукраїнська медіа група" в розмірі 8000000 (вісім мільйонів) гривень із забороною (Тамразову – ред.) або іншим особам за його дорученням відчужувати та розпоряджатися будь-яким чином вказаним майном", - зазначається в ухвалі суду.

У рішенні вказано, що арешт було накладено у межах кримінального провадження, де Тамразова підозрюють в участі в період з березня 2010 року по теперішній час у підконтрольній Януковичу злочинній організації, діяльність якої спричинила збитків на суму 2,196 млрд грн у газовій сфері.

Нагадаємо, Генеральна інспекція Генпрокуратури та Служба безпеки України затримали колишнього першого заступника голови ПАТ “Укргазвидобування” Олексія Тамразова при спробі надати 200 тис. дол. хабара прокурору за зняття арешту з майна у справі щодо злочинної організації Януковича. 

10 серпня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід колишньому першому заступнику голови “Укргазвидобування” Олексію Тамразову за підозрою в намаганні надати прокуророві хабар у сумі 200 тис. доларів. 

Як повідомляв УНН, 13 серпня колишній перший заступник голови “Укргазвидобування” Олексій Тамразов, підозрюваний в намаганні дати прокуророві 200 тис. доларів хабара, вийшов під заставу з Київського слідчого ізолятора. Згодом він був знову затриманий правоохоронними органами за підозрою "у сприянні членам злочинної організації Януковича".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Названо міста, де існує загроза зриву опалювального сезону

     • 18073 переглядiв

    У Рівному автомобіль поліції потрапив у ДТП

     • 16226 переглядiв

    На одній із вулиць Лівого берега завтра перекриють рух

     • 11637 переглядiв

    У Кременчуці вибухнув автомобіль: загинув чоловік

     • 12109 переглядiв