sud-v-okupovanomu-krimu-priznachiv-zasidannya-u-spravi-proti-dzhemilyeva-advokat

Суд в окупованому Криму призначив засідання у справі проти Джемілєва - адвокат

 • 11760 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Армянський міський суд в окупованому Криму призначив попереднє судове засідання у справі проти лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва на 25 червня. Про це на своїй сторінці в Facebook написав його адвокат Микола Полозов, передає УНН.

"Армянський міський суд призначив попереднє судове засідання у справі проти Мустафи Джемілєва на 25 червня о 9:30, зал 1. Попереднє судове засідання буде проходити в закритому режимі, відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК РФ", - повідомив адвокат.

Раніше Полозов заявив, що завершив ознайомлення з матеріалами кримінальної справи щодо Джемілєва.

Нагадаємо, на початку травня Слідчий комітет Росії в окупованому Криму завершив виробництво попереднього розслідування у справі проти лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

Як писав УНН, Омбудсмен Людмила Денісова в квітні повідомила, що так зване "Головне слідче управління по Республіці Крим і Севастополю" підготувало лідеру кримськотатарського народу Мустафі Джемілєву звинувачення в "незаконному перетині кордону РФ" і "незаконному поводженні зі зброєю".

У квітні також стало відомо, що Прокуратура АР Крим почала кримінальне провадження за фактом незаконного переслідування лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.

Українські Національні Новини

Політика